Samosa raw vegana

august 27, 2014 at 1:44 pm Lasă un comentariu

biovivoblog

 Samosa consta dintr-un aluat crocant prăjit în baie de ulei. În mod tradițional aluatul se făcea din făină de năut, i se dădea o formă triunghiulară și era umplut cu o compoziție pe bază de legume: cartofi, mazăre și ceapă. Aceste gustări se consumau cu sosuri puternic aromate, cum ar fi chutney de coriandru sau tamarind. Pentru cei nonvegetarieni există și umpluturi pe bază de carne, cel mai adesea carne de miel.
Astăzi va prezentăm cea mai sănătoasă variantă de samosași anume samosa raw vegana.
Ingrediente:
Pentru rulat:
2 Foi din dovlecel și semințe de în ( http://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/26/foi-din-dovlecel-si-seminte-de-in/)
Pentru umplutură:
500 g. Legume marinate (http://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/26/legume-marinate/)
Pentru sos:
6 ardei grași roșii
110 g. Ulei de măsline extravirgin presat la rece
6 căței de usturoi
1 linguriță sare roz de Himalaya
Susan negru pentru ornat.
Piureul de ardei grași roșii este un piure simplu care poate fi adăugat la…

Vezi articolul original 81 de cuvinte mai mult

Entry filed under: Retete.

Foi din dovlecel și semințe de in Salata de cruditati cu „maioneza” de mango


Blog Stats

  • 32.543 hits

Descoperă mai multe la Choices in my life

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura