Samosa raw vegana

August 27, 2014 at 1:44 pm Lasă un comentariu

biovivoblog

 Samosa consta dintr-un aluat crocant prăjit în baie de ulei. În mod tradițional aluatul se făcea din făină de năut, i se dădea o formă triunghiulară și era umplut cu o compoziție pe bază de legume: cartofi, mazăre și ceapă. Aceste gustări se consumau cu sosuri puternic aromate, cum ar fi chutney de coriandru sau tamarind. Pentru cei nonvegetarieni există și umpluturi pe bază de carne, cel mai adesea carne de miel.
Astăzi va prezentăm cea mai sănătoasă variantă de samosași anume samosa raw vegana.
Ingrediente:
Pentru rulat:
2 Foi din dovlecel și semințe de în ( http://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/26/foi-din-dovlecel-si-seminte-de-in/)
Pentru umplutură:
500 g. Legume marinate (http://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/26/legume-marinate/)
Pentru sos:
6 ardei grași roșii
110 g. Ulei de măsline extravirgin presat la rece
6 căței de usturoi
1 linguriță sare roz de Himalaya
Susan negru pentru ornat.
Piureul de ardei grași roșii este un piure simplu care poate fi adăugat la…

Vezi articol original 81 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Foi din dovlecel și semințe de in Salata de cruditati cu „maioneza” de mango

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

August 2014
L M M M V S D
« Iul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: