Despre Oriflame – Cadouri Cosmetice Oriflame

mai 8, 2017 at 9:33 am Lasă un comentariu

Frumuseţea voastră este unică, precum si visurile voastre. Prin produsele de frumuseţe create în Suedia, Oriflame a oferit multor milioane de oameni oportunitatea de a-şi schimba vieţile în bine. Atunci când arătaţi bine, vă simţiţi bine. Iar atunci când vă simţiţi bine, sunteţi mult mai aproape de îndeplinirea visurilor.

INSTITUTUL ORIFLAME DE CERCETARE A PIELII 

Oriflame are 50 de ani de experienţă în combinarea celor mai bune ingrediente cu cercetarea ştiinţifică. Cei peste 100 de oameni de ştiinţă şi experţi explorează mereu noi ingrediente şi tehnologii pentru a crea produse din ce în ce mai inovatoare care să respecte trendurile actuale și să satisfacă necesitățile consumatorilor.

Viața unui produs Oriflame începe de la Institutul de Cercetare a Pielii. Aici știința este folosită pentru a crea ingrediente unice și uneori chiar patentate care evidențiază cosmeticele Oriflame pe piață. Toate inovaţiile din cadrul acestor procese sunt aplicate şi testate o perioadă îndelungată de ani în cadrul Centrului pentru Cercetarea şi Dezvoltarea Produselor din Dublin, Irlanda. Rolul acestui Centru este de a crea o formula conformă brandului Oriflame, ca ulterior produsul să fie fabricat și comercializat. Cel mai important este însă rolul de a crea produse de care clienții să se bucure.

CADOURI COSMETICE ORIFLAME

Dacă vă numărați printre clienții care se bucură şi apreciază această marcă de cosmetice, gasiți mai multe detalii şi  o gamă vastă de produse pe pagina de facebook Cadouri Cosmetice Oriflame, pe care o puteți vizita şi  aprecia, printr-un like accesand link-ul: www.facebook.com/cadouricosmeticeoriflame/

coperta pagina facebook

Vă mulțumesc pentru vizită şi aprecieri!

 

 

Entry filed under: Cosmetice. Tags: , , , , , .

Ajvar – pasta de ardei iute

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

mai 2017
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat: