Plăcintă din foi de dovleac umplută cu smochine și nuci

Octombrie 1, 2014 at 12:18 pm Lasă un comentariu

biovivoblog

Această plăcintă conține un amestec parfumat de scorțișoară, smochine și dovleac și reprezintă desertul ideal la orice oră din zi!

Avantajul retetei noastre este că nu îți va afecta în niciun fel greutatea corporală!

Ingrediente pentru foile de plăcintă:

2,3 kg. dovleac ras pe răzătoarea mare

200 g.nectar de agave

1 lingură scorțișoară

Ingrediente pentru umplututa:

300 g.smochine deshidratate

100 g. nuci pecan sau orice alt fel de nuci

Amestecăm dovleacul ras cu nectarul de agave și așezam compoziția în 3 tăvi de deshidratat căptușite cu hârtie de copt.

Lăsăm la deshidratat 10-12 ore la temperatură de 45 ° C.

foi de placinta din dovleac

Pentru umplutură, combinăm ingredientele și le măcinăm până se formează un aluat .

umplutura din smochine cu nuci pecan

Ungem foile de plăcintă cu umplutura și le aranjăm în diverse forme:

asezam foaia de placinta pe un platouasezam umplutura pe foaia de placinta

Prima foaie de dovleac o împăturim în patru și apoi o taiem pe diagonală, rezultând 2 bucăți mari de plăcintă.

impaturim foaia de placintaplacinta din dovleacornam cu smochine deshidratate

A doua foaie de plăcintă o…

Vezi articol original 53 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Raw vegan cupcakes Primul meu smoothie!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Octombrie 2014
L M M M V S D
« Sep   Noi »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: