Raw vegan cupcakes

Septembrie 21, 2014 at 7:11 pm Lasă un comentariu

biovivoblog

Cui nu-i plac brioșele? Mai ales dacă sunt gustoase, sănătoase și ușor de făcut.

Astăzi vă prezentăm o rețetă de brioșe raw vegane.

Ingrediente:

200 g. Bază de făină de migdale (găsești rețeta aici: http://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/13/prajitura-raw-vegana-cu-ciocolata-si-sos-caramel/)

1 linguriță scorțișoară

200 g. Sos de caramel (găsești rețeta aici: http://biovivoblog.wordpress.com/2014/08/13/prajitura-raw-vegana-cu-ciocolata-si-sos-caramel/)

2 linguri ulei de măsline extravirgin presat la rece (sau ulei de cocos presat la rece)

50 g. nuca de cocos deshidratata

Amestecăm toate ingredientele într-un robot de bucătărie până când se formează consistența unui aluat. Punem aluatul în forme de brioșe și apoi păstrăm la congelator timp de ½ oră.

punem umplutura in forme de briose

Ornăm cu smochine deshidratate, nuci pecan, frunze de mentă sau cu orice alte fructe, după inspirație.

ornam cu smochine uscatecupcakes si mentacupcakespofta buna

Din ingredientele menționate rezulta 10 buc. a câte 36 g. fiecare

Vă dorim Poftă Bună!

Vezi articol original

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Plăcintă cu mere -€“ rețetă raw vegana Plăcintă din foi de dovleac umplută cu smochine și nuci

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Septembrie 2014
L M M M V S D
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: