Pastă de măsline

Septembrie 3, 2014 at 6:44 am Lasă un comentariu

Pasta de masline

biovivoblog

Pasta de măsline este un mod delicios și versatil de a utiliza minunatele măsline Kalamata în gastronomie.
Ingrediente:

400 g. măsline Kalamata fără sâmburi, coapte natural, netratate chimic pentru culoare 

  100 g. măsline verzi fără sâmburi, netratate chimic pentru culoare 

  10 fire ceapă verde (folosim doar partea albă) 

  5 căței usturoi  linguri ulei măsline extravirgin, presat la rece 

 1 buc. lămâie  

  1 legătură oregano verde


Combinăm toate ingredientele (oprind câteva frunze de oregano pentru ornat) în blender și amestecăm timp de câteva secunde/minute (în funcție de puterea blenderului) până se omogenizează.
Servim pe felii de roșii proaspete, castraveți, ardei gras.
Ornăm cu frunze de oregano si ceapa verde  și asezonam cu piper.

pasta de masline
Vă dorim Poftă Bună!

Vezi articol original

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Roșii umplute în varianta raw vegana Chiftele vegane cu quinoa si fulgi de ovaz bio

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Septembrie 2014
L M M M V S D
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: