Roșii umplute în varianta raw vegana

Septembrie 2, 2014 at 5:47 am Lasă un comentariu

Roșii umplute în varianta raw vegana

biovivoblog

O rețetă foarte gustoasă, sănătoasă și ușor de preparat, un aperitiv care face deliciul unei mese când ai oaspeți cât și o gustare ideală.

Ingrediente:

8 buc. roșii

100 g. Susan crud

2 buc. ardei kapia

4 căței de usturoi

2 linguri necatar de agave

4 buc. ceapă verde (numai partea albă).

1 legătură mărar sau busuioc (după preferințe)

Piper verde proaspăt macinar și sare roz de Himalaya, după gust.

Semințele de susan sunt foarte bogate în calciu dar problema cu consumul lor este că de multe ori trec chiar prin tractul digestiv fără a fi asimilate deloc. Includerea lor în această rețetă este o modalitate foarte bunムde a consuma semințe de susan, deoarece sunt mult mai ușor de digerat și de asimilat după ce le-am lăsat să stea la înmuiat timp de 4 ore.

Tăiem roșiile în jumătate și scoatem pulpa și semințele.

taiem rosiile in jumatate si scoatem pulpa si semintele

Combinăm într-un blender pulpa de…

Vezi articol original 79 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Legume marinate Pastă de măsline

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Septembrie 2014
L M M M V S D
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: