Carpaccio de vinete

August 26, 2014 at 8:27 am Lasă un comentariu

Yummy!

biovivoblog

Carpaccio este numele internațional al unui fel de mancare tipic italian făcut cu carne cruda. Acest fel de mancare bazat pe o specialitate de carne din Piemont, a fost inventat si popularizat de Giuseppe Cipriani iar denumirea sa a fost aleasa după Vittore Carpaccio, un pictorul venețian cunoscut pentru folosirea tonurilor de roșu și alb in picturile sale.
Un fel de mâncare sănătos și  ușor, care se recomandă primăvară și vară, când avem legume bio proaspete este carpaccio de legume, o modalitate de a te bucura de legumele proaspete fără a le distruge savoarea și proprietățile.
Astăzi vă prezentăm rețeta de Carpaccio de vinete, inspirată din cartea „The Art of Raw Living Food”.
Ingrediente:
2 buc. vinete
200 g. Roșii uscate (https://mypassioniscooking.wordpress.com/2014/08/06/rosii-uscate-ca-la-soare/)
200 g. Ulei de măsline extravirgin presat la rece
5 căței de usturoi
1 linguriță sare roz de Himalaya
Busuioc proaspăt pentru ornat
Spălam vinetele, le…

Vezi articol original 87 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Apa de toaleta bio Flori de portocal – Discount 25% in perioada 12-31 august 2014! Transport gratuit in Bucuresti! Foi din dovlecel și semințe de in

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

August 2014
L M M M V S D
« Iul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: