Prăjitură raw vegană cu ciocolată și sos caramel

August 23, 2014 at 9:16 am Lasă un comentariu

Prăjitură raw vegană cu ciocolată și sos caramel – Yummy!

biovivoblog

Bucătăria raw vegana are la bază o filozofie care este în egală măsură nutriționala și spirituală.
Departe de a conține numai salate plicticoase, bucătăria raw este alcătuită din feluri de mâncare cremoase sau uscate, toate la fel de delicioase, ca urmare a unor amestecuri inteligente de fructe, legume, nuci, semințe și cereale încolțite.
Principiul de bază al acestei bucătarii este temperatura de gătire, care nu trebuie să depășească 48 ◦ C, pentru a păstra substantele nutritive ale ingredientelor folosite, cum ar fi: vitamine, minerale, enzime (pe care gătitul la temperatura ridicată le distruge).

Ingrediente pentru blatul de ciocolată:
175 g. Bază de făină de migdale (găsești rețeta în continuare)
1 linguriță scorțișoară
90 g. Sos de ciocolată (găsești rețeta în continuare)
1 lingură semințe de vanilie de Bourbon (am folosit 5 păstăi de vanilie)
4 linguri ulei de măsline extravirgin presat la rece (sau ulei de cocos presat la rece)

Vezi articol original 665 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Ciuperci umplute – rețetă raw vegană Apa de toaleta bio Flori de portocal – Discount 25% in perioada 12-31 august 2014! Transport gratuit in Bucuresti!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

August 2014
L M M M V S D
« Iul   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: