Ciorba de burta vegana

Martie 26, 2014 at 11:29 am Lasă un comentariu

biovivoblog

Ciorba de burta este o reteta traditionala, specifica  bucatariei balcanice, existand cate o varianta specifica fiecarei tari ( in Bulgaria se numeste „Shkembe Chorba” si se serveste cu piure de usturoi in otet; varianta ceha este picanta ca un gulas; varianta germana „Flaki” are multe versiuni, specifice fiecarei regiune a tarii; versiunea greaca „Patsás” este ingrosata cu sos avgolemono; in bucataria ungara poarta denumirea de „Pacal” si este puternic condimentata cu boia de ardei; in bucataria romaneasca este condimentata cu otet si mujdei de usturoi).
In Romania ca si in celelalte tari este considerata un „remediu pentru mahmureala” si este nelipsita din meniurile de petreceri.
Noi  va propunem varianta vegana adica un remediu pentru sanatate.

Ingrediente:

  •  500 g. ciuperci pleurotus
  • 1300 ml. apa
  • 4 buc. ardei capia
  • 1 buc. morcov
  • 4 buc. Ceapa verde ( 50 g. net)
  • 6 buc. Usturoi verde (100 g. net)
  • 40 g. ulei de masline…

Vezi articol original 152 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Mangold si spanac in wok Supa de mangold

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Martie 2014
L M M M V S D
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: