Supa crema de dovleac in varianta raw vegana

Februarie 23, 2014 at 5:29 am Lasă un comentariu

biovivoblog

Pentru pranzul de astazi va propunem o supa miraculoasa!
Dovleacul, acest superaliment cu gust dulce si foarte placut, detine proprietati nutritive cu beneficii multiple pentru sanatate, cum ar fi: imbunatatirea vederii, datorita continutului ridicat in vitamina A, ajuta la scaderea in greutate,avand un procent foarte redus de calorii si fiind bogat in fibre iar continutul bogat in beta caroten ajuta la prevenirea cancerului.

dovleac bio

Pentru astazi va propunem o reteta raw vegana, din cartea „Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii”, scrisa de Doreen Virtue si Jenny Ross.
Ingrediente supa:
-500 g dovleac curatat si taiat in bucati,
-50 g ulei de masline extravirgin presat la rece,
-70 g muguri de pin,
-1 crenguta rozmarin, marar sau patrunjel proaspat
-100 g rosie (1 buc.)
-1 catel de usturoi romanesc,
-40 g sirop de agave,
-500 g apa calda la 40 grade,
-3 g sare roz de Himalaya (cunoscuta ca fiind sarea…

Vezi articol original 111 cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Temperatura la care gatim Dulceata de portocale bio

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Februarie 2014
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: