Dulceata de portocale bio

februarie 23, 2014 at 5:29 am Lasă un comentariu

biovivoblog

Pentru ca nu am vrut sa treaca sezonul portocalelor (care incepe in octombrie si dureaza pana in februarie) fara sa facem si noi o dulceata de portocale, astazi ne-am hotarat sa trecem la fapte.
Portocalele, aceste fructe delicioase si zemoase, contin o lista importanta de substante nutritive, vitamine si minerale, fiind o sursa excelenta de vitamine C, A si B si o sursa foarte buna de minerale, cum ar fi potasiu si calciu.
Ingrediente:
-2 kg portocale bio
-400 g zahar brut bio
De ce avem nevoie de portocale bio ? Pentru ca portocalele, la fel ca toate citricele de pe piata au coaja cerata si tratata cu diversi conservanti. Pai si ce nu putem sa spalam bine coaja ?
Inainte de a folosi coaja de citrice in orice fel de mancare ar trebui sa luam in considerare faptul ca citricele sunt tratate cu diverse substante pentru a le mentine…

Vezi articolul original 272 de cuvinte mai mult

Reclame

Entry filed under: Retete.

Supa crema de dovleac in varianta raw vegana Carne de cereale feliata Affettato Arrosto

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

februarie 2014
L M M J V S D
« ian.   mart. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: