Carne de cereale feliata Affettato Arrosto

Februarie 23, 2014 at 5:29 am Lasă un comentariu

biovivoblog

Affettato Arrosto

Descriere produs: Arrosto este pentru italieni o metoda de gatit carnea, lent și constant, de obicei la cuptor, dar si intr -o tigaie, metoda care poate fi aplicata la diferite tipuri de carne dar este in special asociata cu carnea de vita sau vitel. Gatita în acest fel carnea pastreaza mai multe sucuri si substante nutritive continute in interior si devine mai digerabila, chiar dacă aceasta are o cantitate mai mare de grasimi (eliberata în timpul de gatit), care face acest preparat de carne foarte caloric.  Cand este taiat in felii poarta numele de “affettato di arrosto”.

Produsul vegan propus de BIO VIVO indeplineste toate placerile gustului de “arrosto”, fara asocierea cu multele calorii sau grasimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat in vid. Nu necesita pastrarea la frig. Dupa deschidere se conserva la frigider si se consuma in maxim 4 zile.  Produs certificat bio si controlat de ICEA…

Vezi articol original 158 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Dulceata de portocale bio Wok cu legume si carne de cereale Straccetti

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Februarie 2014
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: