Burger Vegan

Februarie 23, 2014 at 5:28 am Lasă un comentariu

biovivoblog

vegan Burger

Hamburgerul este vedeta bucatariei americane, avand la baza o chiftea din carne de vita, condimentata cu ceapa, usturoi, boia, sare, patrunjel si fripta la gratar sau in tigaie fara ulei. In general este servita intr-o chifla taiata pe mijloc, cu garnitura din rosii, ceapa, salata,  fiind asezonata abundent cu sos de mustar, sos de ketchup sau maioneza. Produsul vegan propus de BIO VIVO indeplineste toate placerile gustului de “Hamburger”, fara asocierea cu multele calorii sau grasimi saturate ale variantei originale.

Produsul este ambalat in vid. Nu necesita pastrarea la frig. Dupa deschidere se conserva la frigider si se consuma in maxim 4 zile. Greutate pachet 200 grame. Produs certificat bio si controlat de ICEA Italia.
Ingrediente: Gluten de grau, faina de linte, faina de soia (0,9%), ierburi aromatice (dafin), ardei iute, vinete, apa, sare marina.
Valori nutritionale la 100 grame: proteine 21,5 gr, grasimi 0,75 gr, grasimi saturate 0 gr, grasimi trans…

Vezi articol original 130 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Supa crema de broccoli cu chipsuri de cartofi violeti Temperatura la care gatim

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Februarie 2014
L M M M V S D
« Ian   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: