Carne de cereale feliata -AFFETTATO BRESAOLA

Ianuarie 31, 2014 at 4:01 pm Lasă un comentariu

biovivoblog

Carne din cereale Affettato Bresaola

 

 

 

 

 

Descriere produs: Termenul “bresaola” vine de la cuvântul “brasa”, care în dialect italian înseamnă foc și se referă la salamul obținut din carne de vițel, cu adaos de sare, boabe de ienuper, cimbru și frunze de dafin ce este apoi maturat și uscat la foc cu cărbune de brad. Produsul vegan propus de BIO VIVO îndeplinește toate plăcerile gustului de “œbresaola”, fără asocierea cu multele calorii sau grăsimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat în vid. Nu necesită păstrarea la frig. După deschidere se conservă la frigider și se consumă în maxim 4 zile. Produs certificat bio și controlat de ICEA Italia.

Ingrediente: Gluten de grâu 47%, apă, făină de linte, făină de soia (1%), ierburi aromatice ( dafin, mentă, ardei iute), sare marină.

Valori nutriționale la 100 grame: proteine 21,5 gr, grăsimi 0,75 gr, grăsimi saturate 0 gr, grăsimi trans 0 gr, colesterol…

Vezi articol original 88 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete. Tags: , , , , , .

Carne de cereale Straccetti Carne de cereale Filetto

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Ianuarie 2014
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: