Arrosto-friptura vegana de vita

Ianuarie 28, 2014 at 10:04 am Lasă un comentariu

biovivoblog

Carne din cereale Arrosto

Descriere produs: Arrosto este pentru italieni o metodă de gătit carnea, lent și constant, deobicei la cuptor, dar și într -o tigaie, care poate fi aplicată la diferite tipuri de carne, dar care este în special asociată cu carnea de vită sau vițel. Carnea păstrează astfel mai multe sucuri și substanțe nutritive conținute în interior și devine mai digerabila, chiar dacムaceasta are o cantitate mai mare de grăsimi, care face preparatul foarte caloric. Pentru a fi conservată așa în stare coaptă pe o perioadă mai lungă, carnea este legată înainte de coacere cu o sfoară alimentară de bucătărie.

 Arosto – friptura vegana de vită, preparată din cereale, propusă de BIO VIVO, îndeplinește toate plăcerile gustului de carne astfel gătită fără asocierea cu multele calorii sau grăsimi saturate ale variantei originale. Produsul este ambalat în vid. Nu necesită păstrarea la frig. După deschidere se conservă la frigider și se…

Vezi articol original 153 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

Fiorentina-vegan steak 10 Motive pentru a manca bio

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Ianuarie 2014
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: