Tarta Tatin cu Dovleac Bio Vegana

Octombrie 2, 2013 at 5:37 am 1 comentariu

biovivoblog

Dovleacul, originar din America de Sud si adus in Europa inca de la sfarsitul secolului XVI, este un „superaliment”  delicios si in acelasi timp  furnizeaza si un numar mare de vitamine, minerale si antioxidanti. Consumul de dovleac previne cancerul – datorita continutului de antioxidanti puternici, ajuta la scaderea glicemiei, este benefic pentru sistemul imunitar, continutul sau bogat in fibre ducand si la scaderea nivelului colesterolului.

Dovleac Bio

Deoarece mai este ceva timp pina la Halloween si pentru ca Zana cea Buna, nasa Cenusaresei, nu a venit si la noi cu bagheta magica ca sa ne transforme dovleacul pe care tocmai l-am cules din gradina bio, intr-o caleasca fermecata (spre dezamagirea  noastra), ne-am gandit sa transformam acest frumos dovleac intr-o minutata tarta Tatin bio vegana cu  dovleac.

Tarta Tatin, faimoasa in intreaga lume, gustoasa pe masura faimei, simplu de preparat, ce poti sa-ti doresti mai mult? Creata pentru prima data accidental, de catre o…

Vezi articol original 463 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Retete.

4 Arome de vis Crema bio, hidratanta pentru maini si regeneratoare pentru unghii, cu extract de Hibiscus si ulei de argan

1 comentariu Add your own

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Octombrie 2013
L M M M V S D
« Sep   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: