Apa de toaleta bio – Flori de ceai alb

Octombrie 2, 2013 at 7:53 am 1 comentariu

biovivoblog

Apa de toaleta bio – Flori de ceai alb: Prima impresie de citrice este imediat preluata de un amestec delicat de zmeura, ceai verde si ylang ylang, insotite de notele de baza formate din note lemnoase si o dulce nota de vanilie.

Parfumurile Venezia, Eco-Bio-Friendly certificate de ICEA, respecta meticulos  reglementarile referitoare la materiile prime utilizate pentru producerea acestor produse cosmetice: materii prime certificate ce provin de la ferme organice sau sunt colectate din flora spontana, fara OMG-uri si fara folosirea radiatiilor ionizante.

Parfumurile Venezia  folosesc alcool pur bio din grau bio de origine italiana si o selectie de esente naturale concentrate, in scopul de a obtine un rezultat olfactiv care sa fie in acord ce asteptarile celui mai rafinat consumator. Decizia de a utiliza ingrediente naturale pure si rare, este determinata exclusiv de dorinta de a oferi o alternativa foarte convingatoare la parfumurile traditionale produse din…

Vezi articol original 199 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Entry filed under: Cosmetice. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Apa de toaleta bio – Flori de portocal Scrubul regenerant – din gama de cosmetice fitoterapeutice Helios

1 comentariu Add your own

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Octombrie 2013
L M M M V S D
« Sep   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: