Inapoi la taiteii din fasole mung (back to mung bean)

Mai 4, 2013 at 3:57 am 1 comentariu

Iubesc acesti taitei. Se pregatesc foarte repede si sunt fara gluten. Eu i-am pregatit de data aceasta in felul urmator: am pus apa la fiert, cand apa a dat in clocot am adaugat 100 gr de taitei si am oprit focul. I-am lasat la inmuiat vreo cateva minute (maxim 5). I-am pus la scurs intr-o sita. Pentru legumele in wok am folosit 2 linguri rase de ulei de cocos dedorizat, am dat focul mic sa se topeasca, tinand borcanul cu ulei de cocos la frigider, acesta are consistenta unui unt. Am adaugat 1 morcov, 1 zucchini, taiate bastonase, putina telina apio (din aceasta mai aveam la congelator), putina ceapa verde, piper si un cub de legume de la Alnatura pentru gust. Legumele le-am pregatit in wok la foc mare, dar am amestecat sa nu se prinda.

20130504-064544.jpg

20130504-064557.jpg

20130504-064645.jpg

20130504-064744.jpg Pofta buna!!!

20130504-070047.jpg

Anunțuri

Entry filed under: Retete. Tags: , , , , , , , .

Cartofi noi la cuptor Supa crema de ardei copti

1 comentariu Add your own

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Mai 2013
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: