Cartofi noi la cuptor

Mai 2, 2013 at 6:45 am 1 comentariu

Pentru aceasta reteta am folosit: cartofi noi, ulei de rapita, sare, cimbru, rozmarin, boia dulce de ardei si putin piper macinat. Cartofii se spala foarte bine, se taie in felii de grosime mai mare decat pentru cartofii prajiti. Se adauga uleiul de rapita si condimentele. Se amesteca bine ca fiecare felie sa fie acoperita de ulei si condimente. Veti avea nevoie de hartie de copt. Eu folosesc marca Dm, au la cutie hartia gata taiata. Puneti hartia de copt in tava , dupa care adaugati cartofii. In tava trebuie sa fie un singur strat de cartofi, ca sa se poata coace si rumeni fiecare felie in parte. Se baga la cuptor pentru 45 de minute la 200 de gr

20130502-095204.jpg

20130502-095214.jpg

20130502-095423.jpg. Pofta buna!!!

Anunțuri

Entry filed under: Retete. Tags: , , .

Tocanita de ciuperci cu leurda Inapoi la taiteii din fasole mung (back to mung bean)

1 comentariu Add your own

  • 1. biaskitchen  |  Februarie 25, 2014 la 9:07 pm

    Reblogged this on mypassioniscooking and commented:
    O reteta sanatoasa care inlocuieste cu succes traditionalii cartofi prajiti!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Mai 2013
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: